Over SWX

Over Ons

SWX is een full-service webhosting provider gevestigd in Harelbeke, West-Vlaanderen (België). Ons team bestaat uit professionele webmasters die, zoals velen, midden jaren negentig als hobby zijn begonnen met amateuristische applicaties zoals Yahoo Geocities en beperkte gratis webruimte aangeboden door onze internet provider. Af en toe een websiteje maken voor vrienden en familie hoorde daar natuurlijk ook bij.

Samen hebben we intussen een jarenlange en rijke ervaring opgebouwd op gebied van hosting/domeinregistraties, server management, webdesign, ecommerce, online marketing en social media. Deze ervaring delen we vandaag maar al te graag met onze klanten via SWX.be! Zo helpen we u bij het opzetten en configureren van uw eerste mailbox tot het maken en online plaatsen van uw website. Ook voor technische ondersteuning zoals programmatie hulp kan u steeds op ons rekenen.

Wij zijn GEEN budget hoster maar een hosting provider die een erg uitgebreide en feilloze dienstverlening biedt aan een correcte prijs.

Een website en/of mailbox die plots offline gaat kost veel geld en een hele hoop stress en frustraties. Daarom blijven we bij SWX investeren in state-of-the-art servers, hardware en software. Onze servers bevinden zich in het moderne Greenhouse Datacenter te Nederland en wij bieden onze klanten een 99,9% uptime garantie.

Wij zijn zeker niet de grootste (willen we ook niet zijn!) of goedkoopste hosting provider maar wie voor ons kiest, kiest automatisch voor top-kwaliteit met een persoonlijke maar professionele aanpak. Zo goed als elke SWX klant wil dan ook niet meer overstappen naar een andere hosting provider eens ze onze service hebben geprobeerd!

Mogen wij u weldra als nieuwe klant verwelkomen?

Copyright © 2021 - SWX.be - Alle Rechten Voorbehouden.