Vaak Gestelde Vragen

Antwoorden op vaak gestelde vragen

Werd uw vraag hier onderaan niet beantwoord? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Hosting & Domeinnamen

Na het ontvangen van uw betaling wordt uw bestelling automatisch geactiveerd. Alle nodige logingegevens worden hierna direct naar u verzonden. Indien u betaalt via bankoverschrijving kan het gemiddeld 2 werkdagen duren vooraleer uw betaling bij ons toekomt, gelieve hiermee rekening te houden aub.
Ja dit kan. Een hostingpakket opzeggen kan met één enkele muisklik en zonder opzegvergoeding. Klik hiervoor op de "Dienst opzeggen" link in uw account. Bij het opzeggen van een hostingpakket na het verstrijken van onze 60 dagen geld-terug garantie kan er wel geen sprake meer zijn van terugbetaling.
Na het ontvangen van uw betaling zal uw domeinnaam onmiddellijk worden geregistreerd. Deze is vanaf dan actief en wereldwijd toegankelijk.
Start hiervoor vanaf deze link en volg de stappen tot het einde.
De gevraagde verhuiscode kan u meestal terugvinden in uw account bij uw huidige registrar/provider. Zoniet dan kan u deze bij hen steeds opvragen. Uw huidige registrar is verplicht om binnen vijf dagen na uw aanvraag de EPP code aan u over te dragen. Voor .be domeinen kan de EPP code ook opgevraagd worden via www.dnsbelgium.be
Wij draaien het populaire en uitgebreide cPanel controlpanel. Resellers maken gebruik van WebHost Manager (WHM) en cPanel.
Ja, wij aanvaarden adult sites op onze servers. Wat we echter niet aanvaarden zijn sites die illegale zaken promoten (wapens, drugs, etc.) alsook sites die racistische uitspraken bevatten.
Onze servers bevinden zich in het moderne Greenhouse Datacenter te Nederland. Voor meer informatie, zie: www.greenhousedatacenters.com

Over SWX

SWX is een full-service webhosting provider gevestigd in Harelbeke, West-Vlaanderen (België). Ons team bestaat uit professionele webmasters die, zoals velen, midden jaren negentig als hobby zijn begonnen met amateuristische applicaties zoals Yahoo Geocities en beperkte gratis webruimte aangeboden door onze internet provider. Af en toe een websiteje maken voor vrienden en familie hoorde daar natuurlijk ook bij.

Samen hebben we intussen een jarenlange en rijke ervaring opgebouwd op gebied van hosting/domeinregistraties, server management, webdesign, ecommerce, online marketing en social media. Deze ervaring delen we vandaag maar al te graag met onze klanten via SWX.be! Zo helpen we u bij het opzetten en configureren van uw eerste mailbox tot het maken en online plaatsen van uw website. Ook voor technische ondersteuning zoals programmatie hulp kan u steeds op ons rekenen.

Wij zijn geen budget hoster maar een hosting provider die een erg uitgebreide en feilloze dienstverlening biedt aan een correcte prijs.

Een website en/of mailbox die plots offline gaat kost veel geld en een hele hoop stress en frustraties. Daarom blijven we bij SWX investeren in state-of-the-art servers, hardware en software. Onze servers bevinden zich in het moderne Greenhouse Datacenter te Nederland en wij bieden onze klanten een 99,9% uptime garantie.

Wij zijn zeker niet de grootste (willen we ook niet zijn!) of goedkoopste hosting provider maar wie voor ons kiest, kiest automatisch voor top-kwaliteit met een persoonlijke maar professionele aanpak. Zo goed als elke SWX klant wil dan ook niet meer overstappen naar een andere hosting provider eens ze onze service hebben geprobeerd!

Mogen wij u weldra als nieuwe klant verwelkomen?

Wij zijn een full-service, zero-bullshit provider! Wat op onze site staat vermeld bieden wij ook aan en dit zonder er doekjes om te winden of zonder verborgen kosten. Als we zeggen "99,9% uptime" is het ook 99,9% uptime en wij doen NIET aan over-selling (= meer serverruimte verkopen dan dat we technisch gezien maar kunnen aanbieden, in de hoop dat niet iedereen zijn pakket 100% zal benutten)!

Wij zorgen voor een snelle en eenvoudige afhandeling van uw bestelling. M.a.w bij ons zal u niet lastig gevallen worden door allerhande upsell-deals, advertenties of promo-mails die u alleen maar gefrustreerd maken. Bij ons is alles eenvoudig maar zeer effectief!

Enkele voorbeelden van vaak voorkomende situaties:

• Probleem in de code van uw website of in een bepaald script
Uw huidige provider: Zal vaag zeggen waar het probleem zich bevindt en zal u tevens melden dat het oplossen van zulke problemen niet in uw abonnement is inbegrepen.
Wij: Wij proberen het probleem voor u op te lossen zonder extra kosten!

• Een maand iets moeilijker om uw factuur te betalen
Uw huidige provider: Haalt uw website en mailbox(en) offline bij niet tijdig betalen van de factuur.
Wij: Stuur ons gerust een mailtje en wij verlengen de vervaldag van uw factuur.

• Reclame gemaakt en plots krijgt u een stroom van extra bezoekers op uw website
Uw huidige provider: Sluit uw account plots af wegens een te veel gebruik aan dataverkeer of server load en verwijst hierbij naar zijn algemene voorwaarden.
Wij: Contacteren u en kijken eerst samen met u of dit een tijdelijk iets is of een upgrade naar een groter hostingpakket al dan niet aan de orde is.

• Uw website werkt plots niet meer door een update naar een nieuwe PHP en/of MySQL versie
Uw huidige provider: Zal u zeggen dat u uw website compatibel moet maken met de nieuwe PHP en/of MySQL versie die nu gebruikt wordt.
Wij: Kijken vooraleer we updaten naar een nieuwe PHP of MySQL versie of uw website compatibel is. Zoniet brengen we u hiervan op de hoogte en zorgen dat u nog een ruime tijd gebruik kan maken van de PHP/MySQL versie waarmee uw website op dat moment wel nog compatibel is.

Bovenstaande voorbeelden zijn maar een greep uit de vele situaties en verhalen die wij wekelijks van nieuwe klanten te horen krijgen en waarin wij een hele andere aanpak hanteren!

Bovendien zijn wij een van de eerste hosting providers in de Benelux die al zijn klanten een 60 dagen geld-terug garantie durft aan te bieden. Probeer onze hosting service dus zonder risico's gedurende 60 dagen en als u niet helemaal overtuigd bent dan betalen wij graag uw geld 100% terug!

Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via +32 487 22 29 88 en +32 476 77 98 51
Daarnaast kunt u ons 24/7 per e-mail bereiken op [email protected].

Bereikbaarheid via telefoon: enkel tijdens kantooruren
Bereikbaarheid via email: 24u op 24, 7 dagen op 7

Wij bieden onze klanten volgende betaalmogelijkheden:

• PayPal (incl. Visa en MasterCard)
• Bancontact
• iDEAL

Vanzelfsprekend kunt u ook gewoon betalen via een bankoverschrijving.
De hosting markt wordt gedomineerd door Linux. Linux is eigenlijk de defacto standaard voor het aanbieden van shared hosting. Software zoals Wordpress, Joomla en Magento wordt ook standaard ontwikkeld voor Linux. Ondersteuning voor Windows komt vaak pas op de tweede plaats. Daarom is Linux ook voor u als gebruiker de beste oplossing.
Ja. Wij zijn een van de eerste hosting providers in de Benelux die al zijn klanten een 60 dagen geld-terug garantie durft aan te bieden. Probeer onze hosting service dus zonder risico's gedurende 60 dagen en als u niet helemaal overtuigd bent dan betalen wij graag uw geld 100% terug!

Copyright © 2021 - SWX.be - Alle Rechten Voorbehouden.