Website Design

Op zoek naar een betaalbare website voor uw onderneming?

Onze "Done For You" service biedt u een professionele en aantrekkelijke website aan een scherpe prijs.

Small

395

Eénmalige Betaling

Bestel Nu
 • Homepagina
 • + 5 Bijkomende Pagina's
 • Nadien zelf aanpasbaar
 • Oplevertermijn 2 à 3 weken

Medium

495

Eénmalige Betaling

Bestel Nu
 • Homepagina
 • + 10 Bijkomende Pagina's
 • Nadien zelf aanpasbaar
 • Oplevertermijn 2 à 3 weken

Large

795

Eénmalige Betaling

Bestel Nu
 • Homepagina
 • + 15 Bijkomende Pagina's
 • Nadien zelf aanpasbaar
 • Oplevertermijn 2 à 3 weken

Hoe gaan we te werk?

1) Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op en luisteren we naar uw wensen en noden. Hierdoor krijgen we een duidelijk beeld van de website die u in gedachte heeft.

2) Hierna gaan wij onmiddellijk aan de slag met het grafische ontwerp van uw website. Na enkele dagen krijgt u deze eerste grafische draft te zien en werken we het ontwerp volledig verder af volgens uw feedback.

3) Eens het grafische ontwerp van uw website volledig naar wens is starten wij aan de programmatie, maken we alle gewenste pagina's aan en voegen we per pagina uw teksten en foto's toe.

4) Na een laatste controle zal de site toegankelijk worden gemaakt voor het grote publiek en melden we tevens uw nieuwe website aan bij de zoekrobots Google, Yahoo en Bing.

5) Tot slot ontvangt u van ons alle nodige logingegevens en instructies die u nodig zal hebben om bijvoorbeeld zelf uw pagina's te kunnen aanpassen, uw mailbox te kunnen instellen, statistieken te kunnen bekijken, etc.

Tijdens dit hele proces werken we nauw samen met u zodat we snel tot een mooi eindresultaat zullen komen. Ook nadien kan u met uw website steeds op ons blijven rekenen voor hulp en ondersteuning waar nodig.

1Vooraf contact

2Grafisch ontwerp

3Programmatie

4Aanmelding Google e.a.

5Logingegevens

Steeds inclusief bij al onze pakketten...

Alle moderne websites hebben dit nodig, daarom zijn onderstaande zaken standaard bij uw webdesign inbegrepen.

Responsive Design

Uw website zal "mobile friendly" worden gemaakt. Hij zal dus zowel op PC als op smartphone en tablet perfect te openen en navigeren zijn.

Zoekrobot-vriendelijk

Uw website zal door ons ook worden geoptimaliseerd voor de zoekrobots. Dit zal u nadien een hogere positie in Google opleveren.

Snelle Laadtijd

Snelheid is belangrijk! Daarom zullen wij zorgen dat uw website snel laadt, wat voor uw klanten een absolute must is!

Domein & Hosting

Uw pakket is inclusief domeinnaam, SSL en hosting voor 1 jaar. Voor het verlengen na het eerste jaar gelden onze normale tarieven.

Vaak Gestelde Vragen

Om u te helpen een goed geïnformeerd besluit te nemen hebben we hier een lijstje samengesteld van vaak gestelde vragen over onze webdesign service.

Als u het antwoord op uw vraag hier niet kunt vinden of u wilt meer informatie over onze webdesign service, neem dan gerust contact met ons op.

Contacteer ons vrijblijvend
Neen, de prijs van een webdesign pakket is vast en éénmalig. Na 1 jaar moet u wel jaarlijks uw domeinnaam, hostingpakket en SSL certificaat blijven verlengen om uw site online te houden.
In de meeste gevallen zijn onze pakketten voldoende. Heeft u echter speciale wensen zoals een forum of blog integratie met uw site, flashy gastenboek of uitgebreid bestel- of reservatieformulier, dan kan er een meerprijs worden aangerekend. Dit communiceren wij steeds vooraf zodat er nadien geen onaangename verrassingen zijn.
Zelf schrijven wij geen teksten. U bent zelf verantwoordelijk om de teksten (en eventuele foto's) aan te leveren zodat wij deze voor u kunnen toevoegen op uw website.
Dan bestelt u eerst het pakket dat het dichtst aansluit bij uw aantal benodigde pagina's. Per extra pagina die wij voor u moeten aanmaken rekenen wij €25 excl BTW.
Ja, een SSL certificaat is inbegrepen in uw pakket en dit voor 1 jaar. Na het eerste jaar gelden onze normale tarieven voor het verlengen van uw SSL certificaat.
Dat kan! Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.
U ontvangt van ons alle nodige logingegevens en documentatie na het opleveren van uw website. In principe kan u dus vanaf dan zelf de nodige aanpassingen aan uw website doorvoeren. Als u de aanpassingen toch liever door ons laat uitvoeren dan zal dit aangerekend worden aan €35/uur excl BTW.
Dit kan zeker! We kunnen uw nieuwe site zelfs opzetten op een bestaand hostingpakket bij een andere provider.
Deze prijzen kan u hier terugvinden:

• Hostingpakket "Small": https://www.swx.be/shared-hosting/
• Domeinnaam: https://www.swx.be/domeinnaam-registreren/
• SSL certificaat: https://www.swx.be/ssl-certificaten/

De totale kostprijs om deze diensten te verlengen schommelt tussen de 85 en 100 euro excl BTW per jaar.

Copyright © 2021 - SWX.be - Alle Rechten Voorbehouden.